otrdiena, 2011. gada 19. aprīlis

Baobab Life sievietēm


Baobab Life atrisina virkni jautājumus, kas saistīti ar sievietes veselību, 
skaistumu, harmoniju, pat vissarežģītākajos dzīves mirkļos.

Baobab Life  palīdz atrisināt  dažādās sievietes problēmas, uzlabojot organisma aizsardzības spējas.

 Ko Baobab Life dod sievietei?

1. Normalizē hormonālo līmeni. Baobab Life palīdz novērst izmaņas sieviete hormonālajā sistēmā. Mūsdienu medicīna uzskata, ka zarnu trakts ir svarīgs hormonu ražotājorgāns. Attīrot zarnu traktu un sabalansējot tā normālo mikrofloru, jūs atjaunojat hormonu līmeni.

2. Mazina sāpes menstruācijas periodā. Baobab Life mazina sāpes menstruācijas periodā, īpaši smagos, hroniskos gadījumos. Šim produktam ir pretiekaisuma un antibakteriālā iedarbība, kas normalizē vispārējo uroģenitālās sistēmas darbību.

3. Menopauzes diskomforta novēršanai. Gandrīz visas sievietes, kuras regulāri lieto Baobab Life atzīst, ka ievērojami samazinās menopauzes simptomi, līdz pilnīgai to izzušanai.

4. Palīdzī pie neregulārs menstruācijas. Apmēram puse no sievietēm, ar neregulāru menstruālo ciklu, kas lietojušas BaobabLife menstruālais cikls ir normalizējies.

5. Atbrīvo no piena sēnīte. Baobab Life tiek rekomendēts kā kvalitatīvs līdzeklis pret piena sēnīti (kandidoze). Šis produkts necīnās ar simptomiem, bet ar cēloņiem - hormonāliem traucējumiem, imūnsistēmas novājināšanos, organisma izmaiņām grūtniecības laikā un gļotādas disbakteriozi.  Baobab Life sastāvā ir vesela rinda komponentu, kuriem ir izteikta pretsēnīšu iedarbība, kas palēnināt sēnītes Candida augšanu un novērš kandidoze.

6. Novērš vaginālo disbakterioze. Baobab Life - ļoti efektīvs līdzeklis pret disbakterioze. Baobab Life tieši ietekmē zarnu trakta gļotādas mikrofloru. Tā kā cilvēka organismā visas gļotādas ir savstarpēji saistītas, notiek dabīga gļotādas mikrofloras normalizēšanās, kas novērš vaginālo disbakteriozi


7
. Palīdz grūtniecēm
. Baobab Life satur visus vitamīnus un minerālvielas, aminoskābes, kas vajadzīgas grūtniecības laikā, kā arī atrisina  diskomforta māmiņām - miega traucējumus, centrālas nervu sistēmas traucējumus, toksikozes, un daudzas citas problēmas. Ne mazāk noderīgs Baobab Life ir zīdīšanas periodā, atveseļojot un barojot gan mātes, gan bērna organismu.

8.Skaists un starojošs izskats. Baobab Life nav kosmētikas produkts, bet dara daudz  sievietes skaistumam - stiprinā matus un nagus, atbrīvo asinsvadu tīklojumu, normalizē svaru, novērš izsitumus, pinnes un tumšos plankumus un padara ādu zīdaini gludu un starojošu.

Un tas, protams, nav viss. Baobab Life var daudz vairāk.. Mums ir daudz atsauksmes par Baobab Life ietekmi, risinot dažādas ginekoloģiskas problēmas sievietēm no 14 līdz 92 gadu vecumam. Baobab Life tiešām var daudz.......
Listen
Read phonetically


Listen
Read phonetically

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru